waterspektakel en speciaal ontbijt bij zwembad de welters

Brandspuiten, glijbanen, loopbruggen, vlotten, ballen, opduikobjecten en dat alles in een spectaculair hindernisparcours in en op het water. Een waar waterfestival mét diverse zwem- en waterpoloactiviteiten waar jong en oud zich kan vermaken. Uiteraard zal de avond muzikaal worden omlijst met lekker zomerse discomuziek.

Wij nodigen iedereen; jong én oud uit om die avond v.a. 18.30 uur aanwezig te zijn. De aanvang van het Waterspektakel 2016 is om 19.00 uur. De avond duurt tot 21.00 uur. Bezoekers (zwemmers) betalen € 1,50 per persoon. Kijkers betalen een entree van € 1,-. Kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis naar binnen. Zwemabonnementen van Zwembad De Welters zijn niet geldig.

Speciaal ontbijt voor de vroege ochtend zwemmers op 8 juli a.s.
Vrijdagochtend 8 juli a.s., de dag na het grote Waterspektakel biedt Stichting Zwembad De Welters alle vroege ochtend zwemmers een speciaal ontbijt aan. Net als het grote waterfestijn wordt het ontbijt georganiseerd vanwege het feit dat het zwembad per 2016 is verzelfstandigd. Als blijk van dank voor de loyaliteit worden alle vroege ‘zwem’ vogels getrakteerd op broodjes en koffie, thee en jus d’orange. Het ontbijt is om 08.00 uur en wordt mede gefaciliteerd door Bakkerij Jolink.

Nieuwe Reclameborden
Zoals vermeld is Zwembad De Welters per 2016 verzelfstandigd. Om de exploitatie van het populaire openluchtzwembad rond te krijgen is er de laatste maanden veel aandacht gericht op het vastleggen van diverse sponsoren. En met succes! Ruim 30 bedrijven ondersteunen het zwembad van harte. Onlangs werden de nieuwe sponsorborden op het zwembad onthuld door Bert Hemeltjen van hoofdsponsor Bouwbedrijf Hemeltjen.

“Wij zijn als stichting erg trots dat ruim 30 bedrijven uit Wijhe en omstreken het openluchtzwembad ondersteunen. Het toont wederom aan dat het bad lééft. Wij bedanken de hoofdsponsors Bouwbedrijf Hemeltjen en de Rabobank én natuurlijk alle andere sponsors heel hartelijk voor hun steun!”, aldus Wilco Roetert Steenbruggen, secretaris van Stichting Zwembad De Welters (SZW).

Vriend van de Welters
Ook de bevolking heeft de gelegenheid om het zwembad te ondersteunen. Voor een bedrag van € 25,- per jaar kan een ieder Vriend van de Welters worden. Bij het aangaan van dit donateurshap is er tevens een korting van 25% op het zwemabonnement in het volgende seizoen. Daarnaast zijn alle donateurs welkom bij de speciale avond voor alle vrijwilligers, sponsoren en medewerkers.
Tijdens het waterspektakel worden de aanmeldformulieren uitgedeeld. Uiteraard zijn deze ook te verkrijgen bij de kassa van het zwembad.

Nieuwe website
Per medio juli heeft zwembad De Welters ook een nieuwe website. Via staging2.zwembaddewelters.nl is alle informatie over het bad, als openingstijden, tarieven en doelgroepinformatie (zoals zwemabonnementen en -lessen) te vinden.
Er zal tevens een koppeling zijn met de speciale Facebookpagina.

Stichting Zwembad De Welters wil door middel van al deze activiteiten nóg dichter bij de bezoeker staan én in te spelen op de wensen en behoeften van de doelgroep.

Foto: onthulling reclameborden. Bert Hemeltjen (links) van hoofdsponsor Bouwbedrijf Hemeltjen en Wilco Roetert Steenbruggen van Stichting Zwembad De Welters (SZW).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.