waar is dat feestje bij bartels is dat feestje

De verhuizing naar Bartels was eigenlijk nog wel het spannendste besluit dat het bestuur dit jaar gemaakt heeft. Zo maar weg uit de kern van het dorp. “We hadden het ook niet kunnen doen” zeggen Marcel Boxebeld, Edwin Blankenvoort, Sander Schutte en Raymond Holtmaat, “maar we denken met dit besluit klaar te zijn voor de toekomst. Nieuwe kansen, inclusief de successen uit het verleden.

Die nieuwe kansen moeten gezocht worden in ‘nooit meer last van slecht weer’, ‘minder vrijwilligersafhankelijk’ en ‘grote uitstraling op een bredere regio’. Het Oktoberfest en Ronnie Ruysdael zijn garanties voor succes. En nieuw is de cabaretavond op donderdag, want daar waar je je meer richt op de regio, moet je je eigen Mariënheemse feestje niet vergeten.

Wie het Midzomerfeest bezoekt, gaat trouwens niet merken dat het in de manege is. “We gaan de binnenkant helemaal verbouwen. Verharde vloer, onherkenbare wanden en een prachtig plafond. Met een prachtig buitenterras voor mooi weer.”

Er is eigenlijk maar een manier om het te ervaren: komen!

De cabaretavond donderdag begint om 20.30 uur. Dan is het midzomerfeest los. Er rijdt een huifkar van centrum Mariënheem naar Bartels. Vertrektijden zijn 19.15 en 20.00 uur. Vanaf De Schalm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.