vvd tevredenheid college gemeente raalte over jaarrekening onterecht

Het eindresultaat is minder negatief, maar dit komt volgens de VVD vooral doordat het werk niet af is. “Boekhoudkundig is er een minimaal positief resultaat, maar dit geld is direct weer weg omdat het doorschuift naar het huidige boekjaar waardoor er eigenlijk nog steeds een tekort is.”

“We pleiten al jaren voor strakker begroten en plannen aangezien de afgelopen jaren keer op keer blijkt dat niet al het werk af komt. Een gevolg hiervan is dat de gemeentelijke belastingen zoals de OZB te hoog zijn, er lijken namelijk vooraf meer gelden nodig te zijn dan daadwerkelijk het geval is”, laat Kreule weten.

Bij de behandeling in de raad zal de VVD pleiten voor strakker begroten en ook het college oproepen eerlijk te zijn over de tekorten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.