video voorbereiding strijd van salland in volle gang

Door de opzet van de Strijd van Salland kunnen zowel families met jonge kinderen als fanatieke sportievelingen zich inzetten. Er wordt namelijk gewerkt met unieke Klaverbladroutes die van 5 tot 160 km gaan.

Dus, strijd mee en kom wandelen, hardlopen, fietsen, wielrennen, steppen of mountainbiken! Of neem op de dag zelf gezellig een kijkje op Sportpark de Kampen, Stationsweg 10 in Heino. Daar zijn de hele dag allerlei activiteiten, zoals ondermeer muziek van The Euros.

Meer informatie: staging2.strijdvansalland.nl.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/9t6dGeKTgGA”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.