verpleeghuisclienten spelen musical bij ons in de jordaan

Na het succes van 2010 en 2012 was het nu de derde keer dat de toneelclub van locatie Zandhove en De Oude Mars een musical opvoerde. Dit onder leiding van een professionele regisseuse en heel veel hulp en ondersteuning van medewerkers, vrijwilligers en – niet te vergeten – sponsors.

Het verhaal vanaf het idee en script tot en met de uitvoering is geheel verzorgd door de cliënten zelf. Alle spelers hebben Niet Aangeboren Hersenletsel en voor hen is het spelen van een theatervoorstelling niet vanzelfsprekend. Samen met een professionele regisseuse Corien Feikens van TEN Producties hebben ze er een mooie voorstelling van gemaakt.

Allen hebben gedurende een jaar met veel enthousiasme gewerkt aan dit project. Dat het een succes is geworden bleek wel uit het daverende applaus dat de spelers ontvingen na afloop. De musical is mede mogelijk gemaakt door giften namens het DELA Goededoelen fonds en De Gasthuizen uit Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.