veel ideeen voor noordmanshoek op dorpsgesprek

Op dit, ten noorden van Wijhe gelegen, terrein van ruim 25 hectare was aanvankelijk een bedrijventerrein gedacht.

Het Dorpsgesprek, dat werd gehouden in de winkel van Ygdrasil in de Langstraat, werd ingeleid door Paul Hendriksen van Olst in Transitie. Hendriksen ziet goede kansen voor een duurzame invulling van de Noordmanshoek, ‘Het is een behoorlijke klus maar de handen moeten in geslagen worden. Als je echt iets wilt doen dan moet je het samen doen’.

Hans Pohlman van Gastvrij Wijhe schetste de voorgeschiedenis van de Noordmanshoek terwijl Eibert Jongsma van Landschap Overijssel in ging op soortgelijke projecten in de provincie. Onder leiding van Plaatselijk Belang Wijhe wordt nu verder gespeurd naar een passende invulling van de Noordmanshoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.