van wie is de loslopende bambi in de omgeving van luttenberg en marienheem

Het vermoeden is dat het dier ergens ontsnapt is. Het hert is namelijk te tam om uit het wild te komen. Jolande Kloosterman komt het hert elke avond tegen als ze de hond uitlaat. “Ons buurmeisje gaat elke avond het weiland in en ze kon steeds dichterbij komen. Maar gisteravond kwamen we het dier tegen op de openbare weg.”

Gevaarlijk
Wat in het begin nog wel lief en schattig was, is inmiddels iets minder gezellig. “Het wordt nu gewoon gevaarlijk”, zegt Jolande, “fietsers worden bang en durven er niet meer langs. En het is natuurlijk niet de bedoeling dat het beestje straks dood is.”

Erik Klomp, jager in Luttenberg, kan zich ook niet voorstellen dat het dier uit het wild komt. “Hij vermaakt zich hier wel. Hij leeft als een God in Frankrijk, tussen al die sappige weilanden. Maar het is ook wel gevaarlijk, want van de verkeersregels heeft hij weinig kaas gegeten.”

Het dier moet dus zo snel mogelijk terug naar zijn eigenaar. Maar van wie is Bambi?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.