twee speelsters uit eigen jeugd naar kwiek dames 1

Maaike is een 17-jarige opbouw speelster die de gehele jeugdopleiding van Kwiek heeft doorlopen. Ze heeft in alle leeftijdsgroepen deel uitgemaakt van de selectieteams binnen Kwiek. Ze trainde daarnaast bij de Carmel Handbalschool en maakte deel uit van de Youth selectie.

Maaike heeft ambitie om zo hoog mogelijk te handballen en daarbij alles uit zich zelf te halen. Dat doet ze naast haar VWO studie. Maaike’s kwaliteiten zijn vooral haar versnelling in de acties en doeltreffend schot. Daarnaast is ze een harde werker en een prima verdedigster.

Floor is een 16 jarige opbouwster die vorig seizoen vanuit de jeugd van Heeten de overstap heeft gemaakt naar Kwiek. Floor is een no nonsens speelster, werkt altijd hard en is een snelle speelster die ook makkelijk beweegt. Ze beschikt daarnaast een mooi schot vanuit de tweede lijn en kan goed passeren.

Floor haar ambities zijn te vergelijken met die van Maaike. Ook Floor heeft deel uitgemaakt van de Carmel Handbalschool. Daarnaast is zij net geslaagd voor het voortgezet onderwijs en gaat nu de studie verpleegkunde volgen.

Foto’s: Johan Wolff

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.