twaalf leerlingen de horizon behalen zwemdiploma c

Het diplomazwemmen was voor de leerlingen een zeer spannend en bijzonder moment en veel van hen stonden daarom bol van de spanning aan de badrand, om voor de eerste keer het water in te duiken. Motiverende en enthousiaste leraren en ouders probeerden vanaf de kant de spanning bij de kinderen weg te nemen. Dit lukte goed, waardoor de leerlingen allemaal het examen met een positief resultaat hebben voltooid.

Na afloop van het diplomazwemmen ontvingen alle trotse leerlingen uit handen van de zweminstructeurs van zwembad Tijenraan hun welverdiende zwemdiploma C.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.