trekkers met karren niet welkom bij gala in leeren lampe

De school organiseert de feestelijke diploma-uitreiking en het afsluitende galafeest in de Leeren Lampe. School, gemeente, politie en brandweer hebben tijdens een veiligheidsoverleg gezamenlijk geconstateerd dat het gebruik van bepaalde vervoersmiddelen tijdens de intocht onverantwoord is. Daarom zijn er afspraken gemaakt waarbij de veiligheid van de leerlingen voorop staat. Ouders en leerlingen zijn hierover per brief geïnformeerd. Het volgende is afgesproken:

Tijdens de intocht zijn alleen voertuigen toegestaan die geschikt zijn voor personenvervoer en voldoen aan de wettelijke eisen volgens de Wegenverkeerswet. Alle andere voertuigen, zoals bijvoorbeeld laadbakken, hijskranen en tractoren met karren zijn om veiligheidsredenen niet toegestaan.

Bij vermoeden van alcoholgebruik door bestuurders wordt door de politie proces-verbaal opgemaakt. De bestuurders blijven te allen tijde verantwoordelijk en wettelijk aansprakelijk voor hun voertuig en de inzittenden. De aan het verkeer deelnemende bestuurders en passagiers dienen zich te houden aan de geldende verkeersregels. Bij overtreding kan door de politie worden opgetreden.

De school benadrukt dat limo’s, oldtimers, cabrioletten en andere mooie auto’s van harte welkom zijn. Zij gaan er dan ook vanuit dat het wederom een prachtige intocht wordt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.