trainers pec aan de slag met voetbalklimaat bij rohda

De sleutel voor een positieve gedragsverandering van spelers en ouders ligt in deze aanpak bij de (jeugd)trainers van het amateurvoetbal. De trainers van PEC Zwolle zullen op de avonden proberen een kindvriendelijk en positief voetbalklimaat te creëren door jeugdtrainers te wijzen op het belang van positieve coaching en het betrekken van alle spelers bij hun elftal.

Sportpark Tijenraan staat op vrijdagavond 17 juni geheel in het teken van dit project. Om 19.00 uur vindt de aftrap plaats.

Rohda is de eerste en tot nu toe enige vereniging in Overijssel die meedoet aan het project. De KNVB hoopt het project in de komende jaren te laten doorgroeien, zodat er meer amateurclubs zich bij dit initiatief kunnen aansluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.