Home / archiefcentraal / trainers pec aan de slag met voetbalklimaat bij rohda

trainers pec aan de slag met voetbalklimaat bij rohda

De sleutel voor een positieve gedragsverandering van spelers en ouders ligt in deze aanpak bij de (jeugd)trainers van het amateurvoetbal. De trainers van PEC Zwolle zullen op de avonden proberen een kindvriendelijk en positief voetbalklimaat te creëren door jeugdtrainers te wijzen op het belang van positieve coaching en het betrekken van alle spelers bij hun elftal.

Sportpark Tijenraan staat op vrijdagavond 17 juni geheel in het teken van dit project. Om 19.00 uur vindt de aftrap plaats.

Rohda is de eerste en tot nu toe enige vereniging in Overijssel die meedoet aan het project. De KNVB hoopt het project in de komende jaren te laten doorgroeien, zodat er meer amateurclubs zich bij dit initiatief kunnen aansluiten.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.