toyota morrenhof 40 jaar jong

Daarnaast introduceert het autobedrijf in Raalte en klantenkaart voor onderhoudsbeurten. Deze kaart biedt in heel Europa pechhulpservice tot aan de volgende beurt, dus ook voor de eigen deur. Bovendien is met deze kaart de vervanging van lampjes en vloeistoffen gratis, net als de zomer- en wintercheck en meer.

Roy Morrenhof staat sinds 2011 aan het roer van het bedrijf. De basis voor het bedrijf werd al zo’n vijftig jaar geleden gelegd. Toen schreef Roys vader zich in bij de Kamer van Koophandel om vanuit een schuur in Mariënheem fietsen, brommers en auto’s te repareren en verkopen. Tien jaar later besloot hij als Toyota-dealer verder te gaan. Toyota Morrenhof was geboren. In ’94 verhuisde het bedrijf naar de Klipperweg 5 in Raalte, waar het nu nog steeds is gevestigd. Roy mag dan de huidige eigenaar zijn, zijn ouders staan hem nog steeds met raad en daad terzijde.

Dorpsgarage
Toyota Morrenhof biedt in haar showroom een ruime collectie Toyota’s. Daarnaast heeft het bedrijf zo’n vijftig occasions op voorraad. In de werkplaats zijn overigens alle merken welkom voor onderhoud, reparaties en schadeherstel. “Toyota Morrenhof is nu 40 jaar jong, zeg ik altijd”, stelt Roy. “Eigenlijk zijn we diep van binnen nog steeds een klassieke dorpsgarage. Met de waarden die daarbij horen. Een grote binding met de klant bijvoorbeeld. Want we gaan wat klantrelaties betreft voor de lange termijn. Maar klassiek betekent in dit geval niet ouderwets. Integendeel. We gaan mee met de tijd. We hebben zonnepanelen op het dak, ledverlichting in de showroom en natuurlijk beschikken we in onze werkplaats over alle actuele apparatuur. Maar het klassieke dorpsgaragegevoel uit zich wel weer in de laagdrempeligheid. Onze twaalf medewerkers staan voor iedereen klaar. En daar hoort natuurlijk ook een kopje koffie bij.”

Enthousiast
Toyota Morrenhof regelt desgewenst ook de financiering en de verzekeringen voor verkochte auto’s. Leasen (zowel zakelijk als particulier) is ook mogelijk. Roy: “Private lease begint enorm te groeien. We zijn aangesloten bij een keurmerk, de klanten hoeven dus niet bang te zijn voor verrassingen achteraf.”

Het is niet voor niets dat Morrenhof dealer is van Toyota. Roy is enthousiast over het Japanse merk. “Het zijn vooruitstrevende, hoogwaardige auto’s. Ook auto’s waarin men zich voor een lange periode prettig voelt. In die zin past het merk bij precies bij onze filosofie van lange, duurzame klantrelaties. Zowel Toyota als wij gaan in de allereerste plaats voor tevreden rijders. Toyota bracht al in 1997 de eerste hybride op de markt. Nu hebben ze weer als eerste de waterstofauto gepresenteerd. Ik verwacht dat die auto over een jaar of tien ook in Nederland enorm populair is.”

Toyota Morrenhof is te vinden aan de Klipperweg 5, tel: 0572-361616. Meer informatie op staging2.morrenhof.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.