topprestatie van 3js op pitch en putt golfbaan lemele

Bij een gelijke stand geeft de score op de holes 10 t/m 18 de doorslag wie de meeste wedstrijd punten mee krijgt voor het tussenklassement. Jan van der Vinne had hier 25 slagen voor nodig, Jan Hekman ( Ommen) 26 en Jan Nekkers 27 slagen, zodoende kreeg van de Vinne 10 punten, Hekman 9 en Nekkers 8 punten voor het tussen klassement. Maar ook Hans Strijkveen en Noël Shannon bleven met een score van 53 slagen onder par, en ook hier gaf de laatste negen holes de doorslag in het voordeel van Hans die hiervoor 26 slagen nodig had en Noël 27 slagen, en Hans dus 7 punten kreeg en Noël 6.

Henri Duerink en Tonnie Reimink liepen een ronde par (54 slagen) en ook hier besliste de laatste negen holes de punten omdat Henri 26 slagen nodig had en Tonnie 28 slagen, kreeg Henri 5 punten en Tonnie 4. Ton Sie met een ronde van 55 kreeg 3 punten erbij, Wim van der Linde met een ronde van 58 slagen 2 punten. Het Laatste punt was voor Bert Duerink met een ronde van 59 slagen. Tien spelers die dus minder dan zestig slagen nodig waren over de achttien holes een geweldig prestatie deze week op de Pitch en Putt golfbaan te Lemele.

Hans Strijkveen gaat in het tussenklassement strokeplay aan de leiding met 98 punten, gevolg door Jan van der Vinne met 88 en Henri Duerink met 81 punten. Noël Shannon met 79 en Jan Hekman met 73 en Jan Nekkers met 62 punten zijn de achtervolgers.

Voor het stableford klassement scoorden zowel Jan Hekman, Tonnie Reimink en Gerrit Dankelman één en veertig stableford punten, en kregen elks tien punten voor het tussenklassement. Jan voor zijn ronde 52 slagen, Tonnie voor zijn ronde van 54 en Gerrit voor een ronde van 62. Jan Nekkers scoorde met zijn ronde van 52, veertig stableford bij elkaar. Negen en dertig stableford waren er voor Ton Sie rondje 55 en Freddy Dijk na een ronde van 69 slagen. Zeven en dertig stableford waren er voor Jan van der Vinne ronde van 52 en Wim van der Linde rondje 58. Zes en dertig stableford waren er voor Hans Strijkveen en Noël Shannon na hun ronde van 53 en voor Henri en Bert Duerink voor hun ronde van respectievelijk 54 en 59 slagen. Iedereen met meer dan zes en dertig stableford verlaagde zijn hcp met 0.1 punt boven de 36.

In het tussenklassement stableford gaat Freddy Dijk aan de leiding met 76 punten, gevolg door Jan Hekman( Ommen) met 64 die weer gevolgd wordt door Hans Strijkveen met 61 punten. Gerrit Koggel met 49, Henri Duerink met 48 en Jan van der Vinne met 43 en Wim Harkema met 41 punten zijn hier de achtervolgers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.