tload op de nacht van wijhe

TLoad timmerde tijdens de laatste editie van de Wraak van Salland stevig aan de weg. De band speelde zich via de voorrondes en de halve finale naar de finale, behaalde daar de tweede plaats, zorgde ervoor dat Stöppelhaene niet alleen de winnaar, maar ook de nummer twee een podiumplek aanbood en heeft sindsdien een behoorlijke volle agenda.

Tja, dan moet je maar niet meedoen aan de Wraak van Salland.

Vrijdagavond tijdens de Nacht van Wijhe verandert het zuidelijk deel van de Langstraat in het gezellige Longstreet Southbeach. De ondernemers in dit deel zorgen ervoor dat je je op het strand waant, een boulevard met muziek, palmbomen, sangria, bbq, terras, pizza, leuke acties & volop gezelligheid!

Maar ook de rest van het winkelcentrum van Wijhe onthaalt de bezoeker gastvrij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.