Home / archiefcentraal / tload op de nacht van wijhe

tload op de nacht van wijhe

TLoad timmerde tijdens de laatste editie van de Wraak van Salland stevig aan de weg. De band speelde zich via de voorrondes en de halve finale naar de finale, behaalde daar de tweede plaats, zorgde ervoor dat Stöppelhaene niet alleen de winnaar, maar ook de nummer twee een podiumplek aanbood en heeft sindsdien een behoorlijke volle agenda.

Tja, dan moet je maar niet meedoen aan de Wraak van Salland.

Vrijdagavond tijdens de Nacht van Wijhe verandert het zuidelijk deel van de Langstraat in het gezellige Longstreet Southbeach. De ondernemers in dit deel zorgen ervoor dat je je op het strand waant, een boulevard met muziek, palmbomen, sangria, bbq, terras, pizza, leuke acties & volop gezelligheid!

Maar ook de rest van het winkelcentrum van Wijhe onthaalt de bezoeker gastvrij.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.