sv raalte sluit sportpark in de zomerperiode

De sportvereniging is na de klachten in gesprek gegaan met wethouder Hiemstra. De wethouder had begrip voor de situatie en heeft besloten tegemoet te komen aan de wens van SV Raalte en de buurtbewoners om het sportpark tijdens de zomerstop te sluiten.

Het kunstgrasveld wordt intensief gebruikt door SV Raalte en daarnaast ook door verschillende scholen. Met dit normale gebruik hebben de buurtbewoners geen moeite, er zijn goede afspraken gemaakt. Ze hebben wel grote moeite met de jeugd die na de reguliere tijden tot laat in de avond van het kunstgrasveld gebruik maakt. Het geknal tegen de reclameborden en de ballenvanger en het geschreeuw leidt tot grote ergernissen. Tevens worden hun achtertuinen betreden om overgeschoten ballen op te halen.

Jeugd van de straat
De gemeente besloot voorheen dat iedereen gebruik mag maken van het kunstgrasveld onder het motto: ‘de jeugd van de straat’. Deze beslissing wordt nu herroepen tijdens de zomerstop. Tevens zal na de zomerstop in het weekend het sportpark gesloten zijn na 19.00 uur. De sluiting geldt van 15 juni tot en met 1 augustus en is bij de hoofdingang aangegeven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.