stoppelhaene zoekt verkeersregelaars op vlaggetjesdag

Mooi werk, interessant om te zien. Maar vooral ook heel belangrijk om dat goed te begeleiden, want dat werk moet wel veilig gebeuren. En daarom is Hoofd Beveiliging Johan Schotman op zoek naar verkeersregelaars.

Ook op de dag van het Sallands Oogstcorso zijn verkeersregelaars nodig. Raalte stroomt die dag vol met tienduizenden bezoekers. Velen daarvan komen met de auto. Dat moet allemaal in goede banen geleid worden.

De vlaggetjes-ophangdagen zijn zaterdag 22 augustus (ophangen) en maandag 29 augustus (afhalen). Voor die dagen worden verkeersregelaars gezocht voor ploegen die zowel voor- als na de middag aan het werk zijn. Voor de optocht op donderdag 25 augustus zijn helpende handen nodig van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Verkeersbeveiligers moeten een certificaat hebben. Stöppelhaene helpt je, die te behalen. Het is een kwestie van een paar vragen digitaal te beantwoorden, dat kun je gewoon thuis doen. Via de organisatie Stöppelhaene ontvang je dan een code waarmee je de cursus kan doen. De gemeente geeft je dan een aanstellingspas, waarmee je meteen verzekerd bent.

Als verkeersregelaar kun je je diensten meteen aanbieden voor andere festiviteiten waar het verkeer geregeld moeten worden.

Meer informatie is te krijgen via johan.schotman@stoppelhaene.nl (06-48407540) en raymond.rienties@stoppelhaene.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.