stoppelhaene expositie stuur jouw foto op

Daarnaast zal ook de Protestantse kerk een deel van de ruimte opvullen met panelen die op hetzelfde thema betrekking hebben.

Hoewel de vereniging kan putten uit een rijk gevuld foto-archief, willen ze daarnaast graag iedereen die in het bezit is van oude foto’s die op een of andere manier te maken hebben met het gekozen thema, in de gelegenheid stellen zijn of haar foto(‘s) te laten opnemen in de expositie.

Van de foto’s wordt een scan gemaakt en daarvan wordt op een standaard formaat van 20 x 30 cm. een afdruk gemaakt. Met vermelding van de naam van de eigenaar worden deze dan tentoon gesteld.

Heb je foto’s of dia’s waarvan je denkt dat die goed passen bij het thema ‘de vier jaargetijden’ en wil je die voor de expositie beschikbaar stellen, dan kun je dat doorgeven aan Diny Freriks via 0572-357392 of diny_freriks@hotmail.com. Zij draagt zorg voor de registratie van het fotomateriaal en coördineert het scannen dat zoveel mogelijk op maandag 9 juli zal plaatsvinden in het Annahuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.