stiltewandeling door duursche waarden

Elk seizoen is er op zondagochtend een stiltewandeling langs de IJssel in de Duursche Waarden. Er is geen ervaring met mediteren vereist om aan deze wandelingen mee te kunnen doen.

De wandeling start om 9.00 uur op de parkeerplaats aan de Fortmonderweg bij de steenfabriek in Fortmond en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee in het Informatiecentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109, Den Nul.

Aanmelden en info bij Jan Klungers : zeninsalland@kpnmail.nl 0570-523837. Spontaan meewandelen kan ook. Tip : Goede schoenen zijn handig. Neem een klein wekkertje mee.

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op staging2.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het infocentrum IJssel Den Nul op staging2.infocentrumijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.