Home / archiefcentraal / solcon een provider met een ander geluid

solcon een provider met een ander geluid

Van der Vlies is blij hoe hij met zijn mensen een bedrijf van formaat is geworden. “Toen ik begon, was het in eerste instantie overleven. Na twee jaar zijn we met filterproducten begonnen. Veiliger en beheersbaar internet, daar gaat het om. “Het was echt onze doorbraak.”

Aandacht en service
Van der Vlies: “Wij zijn bijzonder trots op het feit dat de Consumentenbond ons al vier jaar op rij heeft uitgeroepen tot beste provider. Wij zien dit predikaat van de Consumentenbond als een bevestiging van waar wij als bedrijf voor staan; onze klanten écht als mens te zien en te geloven dat iedereen de persoonlijke service en aandacht moet krijgen die hij of zij verdient.”

Maatschappelijk
De groei in aantal tevreden klanten is volgens Van der Vlies het bewijs dat er behoefte is aan een provider met een ander geluid. “Wij zien het als onze maatschappelijke taak om ervoor te zorgen, dat iedereen – ook in buitengebieden – van betrouwbaar en snel internet wordt voorzien. Natuurlijk is dit wel een gezamenlijke inspanning waarbij uw “Ja’ nodig is om aanleg van glasvezel in uw buitengebied te realiseren.”

 

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.