slagerij maurits gaat winkel openen in centrum raalte

“We hadden al een tijd lang de wens om een winkel te beginnen”, vertelt Helen namens de slagerij. Op de huidige locatie aan de Wechelerweg mag dat echter niet volgens het bestemmingsplan, dus gebeurt dat nu in het centrum.

Verbouwing
“Er moet nog veel gebeuren om de verbouwplannen te realiseren, maar we hebben er erg veel zin in.” De huidige locatie blijft overigens gewoon bestaan. “Hier zit de slagerij en wordt het vlees ook gerookt. Ook de barbecues kun je op de oude plek blijven afhalen, dat is niet handig in het centrum.”

De winkel van Maurits vervangt de kunstgalerie die momenteel tussen bloemist Korbeld en tattooshop Skin FX zit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.