sil hoonhorst rohda vrijwilliger van het jaar

Een korte opsomming van de werkzaamheden die hij zoal voor de club heeft en nog steeds verricht:
– leider, van onder andere het achtste team
– interim coördinator van de C-jeugd
– drukken van de programmaboekjes
– bedienen van de laptop, ten behoeve van presentaties, tijdens vergaderingen en zoals gisterenavond tijdens de aftrap van het project ‘de coach maakt het verschil’
– verzorgen van de oorkondes voor de kampioenen
– verzorgen van de oorkondes voor de vrijwilliger van het jaar – zelfs dit jaar heeft hij deze verzorgd, maar helaas wel voor de verkeerde persoon.
– hij is lid van de communicatiecommissie en beheerder van een aantal emailaccounts van Rohda Raalte
– hij is lid van de filmploeg
– hij is lid van de Beco en mede dankzij hem is de kantine op dinsdagavonden weer open, daarnaast draait hij mee in de vrijdagavonddiensten, waardoor ook de kantine elke vrijdagavond open is.

Maar, niet alleen binnen Rohda Raalte is hij actief. Mensen die wel eens in de Kruisverheffing komen, hebben ook grote kans om Sil Hoonhorst tegen te komen. Als accoliet assisteert hij daar onder andere pastoor Verweij om de mis elke keer weer tot een goed einde te brengen.

Daarnaast blijkt de breed inzetbare vrijwilliger van het jaar te beschikken over een geweldig karakter en doorzettingsvermogen. Hij heeft namelijk iets voor elkaar gekregen waar een aantal bestuursleden alleen maar jaloers op kan zijn. Hij is er namelijk in geslaagd om in circa zeven maanden zijn gewicht met 40 kg te verlagen. Vorig weekend zat hij voor het eerst sinds zijn 16/17e levensjaar op een gewicht van twee cijfers. Wat mij betreft een geweldige prestatie en een groot applaus waard.

Dit alles gezegd hebbende, is het wellicht duidelijk dat de titel ‘vrijwilliger van het jaar’ van het seizoen 2015/2016 gaat naar Sil Hoonhorst, aldus voorzitter Paul Ruiter. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.