showkorps amicitia boerhaar geeft zomerconcert

Het zomerconcert staat in het teken van “de jeugd en muziek”, daarom zullen naast de jeugdleden van Amicitia ook leerlingen van de basisscholen in Wijhe, Boerhaar en Broekland deelnemen aan dit concert.

Showkorps Amicitia neemt voor Wijhe deel in het Muzieknetwerk Salland, een samenwerkingsverband tussen muziekverenigingen uit de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe welke muzieklessen verzorgt op basisscholen. De leerlingen op de scholen krijgen zestien weken lang muziekles op school door gediplomeerde docenten van  Muzieknetwerk Salland. Deze periode van muzieklessen is per school afgesloten met een geweldig eindconcert. Van deze scholen heeft een groep enthousiaste leerlingen zich aangemeld om samen te mogen spelen met het Showkorps, ze laten graag aan je horen hoe leuk muziek maken is.

Op 26 juni om 11.00 uur laat Showkorps Amicitia Boerhaar horen waar ze goed in zijn: muziek maken. Natuurlijk worden ze hierbij visueel ondersteund door de majorettes. Ook de leerlingen van het slagwerk, blokfluit, orkest en majorettes zullen zich voor je presenteren. En als speciaal optreden een samenspel met leerlingen van Muzieknetwerk Salland.

Nieuwe leerlingen zijn natuurlijk altijd van harte welkom; de eerste vier lessen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie op facebook: Showkorps Amicitia Boerhaar of de website staging2.showkorpsamicitia.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.