sam hendriks van ajax naar go ahead eagles

“Al vanaf het begin was Go Ahead Eagles erg concreet. Het vertrouwen dat ze in mij stelden, was precies wat ik de afgelopen jaren wat miste. Ik heb goede gesprekken gehad met Hans de Koning en technisch manager Dennis Bekking. Zo goed zelfs, dat ik niet meer wilde wachten wat er eventueel nog komen ging. Ik wilde naar Go Ahead Eagles en Go Ahead Eagles wilde mij”, laat Hendriks weten op de clubsite van Go Ahead Eagles. 

Met Sam Hendriks haalt Go Ahead Eagles een jeugdinternational in huis. De spits speelde in liefst zes vertegenwoordigende jeugdelftallen, waaronder het Nederlands beloftenelftal en Jong Oranje.

“Ik ben niet iemand die meteen een basisplaats gaat eisen. Ik moet ‘m verdienen”, vervolgt Hendriks. “Daarvoor zal ik keihard moeten werken. Gelukkig is dat een belangrijk onderdeel van mijn spel. Ik doe er alles voor om belangrijk te zijn voor het team met goals en assists. Loer constant op die ene voorzet of steekpass.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.