roparun team run2day zwolle haalt ruim 13 duizend euro op

Afgelopen Pinksteren heeft Roparunteam Run2Day Zwolle voor de eerste keer deelgenomen de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

De Roparun werd dit jaar voor de 25ste keer gehouden. Team Run2Day Zwolle is op 14 mei gestart in Hamburg en heeft 566 kilometer afgelegd om op 16 mei te finishen in Rotterdam.

Team Run2Day Zwolle heeft hiermee 13.250,77 euro opgehaald wat zal worden overgemaakt naar Stichting Roparun. Stichting Roparun verdeeld al het geld over allerlei verschillende landelijke doelen. Zo heeft het Hospice Raalte in 2014 een bedrag van 175.000 euro van Stichting Roparun ontvangen ten behoeve van de inrichting en kon Hospice Zwolle rekenen op een bedrag van 200.000 euro. Hoe het geld besteed wordt is terug te vinden op staging2.roparun.nl, er worden nog steeds nieuwe doelen toegevoegd.

Op 3 juni a.s. zal het totale eindbedrag van 2015 bekend gemaakt worden over alle teams die hebben meegedaan. In de voorgaande 24 edities is er al ruim 67 miljoen euro opgehaald om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten en hun naasten te veraangenamen vanuit het motto “leven toevoegen aan de dagen, daar waar geen dagen zijn toe te voegen aan het leven”.

Team Run2Day Zwolle wil al haar sponsoren ontzettend bedanken voor de steun en het vertrouwen. Het is fantastisch om te merken hoeveel mensen Team Run2Day Zwolle een warm hart toedragen! Op naar Roparun 2017, waarvoor het team alweer is begonnen met de voorbereidingen. Mocht u het team hierbij willen ondersteunen, dan is uw bijdrage van harte welkom. Dit kan door middel van financiele sponsoring of sponsoring in natura door middel van het beschikbaar stellen van materiaal of voeding.

Voor meer informatie kan u een mail sturen naar roparunteamrun2dayzwolle@gmail.com. Er zal dan contact met u opgenomen worden om de mogelijkheden en de tegenprestatie die het team levert door te spreken. Meer informatie over het team is te vinden op staging2.teamrun2dayzwolle.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.