Home / archiefcentraal / rondleidingen heemtuin veermans hof ijsselflora

rondleidingen heemtuin veermans hof ijsselflora

De eerstvolgende rondleiding is op vrijdag 10 juni, aanvang 19.30 uur. Het Trilgras, Wilde marjolein, Kleine ratelaar en het Torenkruid zullen dan zeker bloeien. Op maandagavond 4 juli wordt, op de sterfdag van Jan Veerman, de “Jan Veermanrondleiding” gehouden. De heemtuin is dan op z’n mooist.

Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld. Meer informatie kan aangevraagd worden op heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of 0570-523937. De heemtuin is te vinden aan de Bongerd in Wijhe, vlak naast de Katholieke kerk. Zie ook de website: www.ivn-wijhe-olst.nl

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.