ronaldooo aan kop in de goal centraal ek poule

Onze man
Onze man heeft vol ongeloof zitten kijken naar de achtste finales van het EK. Polen won door penalty’s van Zwitserland, kan gebeuren. Dat Wales, Frankrijk, Duitsland en België doorgaan naar de kwartfinales was ook wel te voorzien. De Portugezen waren verrassender, ze wonnen een draak van een wedstrijd uiteindelijk door een late goal in verlenging. Dan nog de eindklapper, Engeland tegen voetbaldwerg IJsland. Hoe is dat in godsnaam mogelijk? Toch flikten de IJslanders het, keihard werken, hard schoppen en veel meer passie. 

Wat nu? 
De Portugezen hebben nog weinig mooi voetbal laten zien, tegen Polen moeten ze het publiek dan maar eens gaan vermaken. België is het aan haar stand verplicht om te winnen van Wales. Frankrijk speelt tegen underdog IJsland, makkelijk zal het zeker niet worden. De absolute kraker is Duitsland tegen Italië, zou toch wel een finale waard zijn eigenlijk. 

Prijzen
Er zijn mooie prijzen te winnen. Jumbo Raalte stelt een minuut gratis winkelen ter beschikking, De Gouverneur geeft elf munten weg (voor de basisspelers van je voetbalteam) en bij Bistro Nostalgie mag je voor twee personen eten (ter waarde van 50 euro).

Ook maak je kans op een vlaai van Limburgia en een cadeaubon ter waarde van 25 euro bij Prins Sport Ommen.

Kijk hier voor de tussenstand van de EK-poule van Goal Centraal.

Tour de France
Naast al het voetbalgeweld begint de Tour de France alweer bijna. Tot en met vrijdag kun je je nog aanmelden om mee te doen aan het Kokkie Centraal Tourspel. 

Dat de winnaar van het Kokkie Centraal Tourspel dit jaar een Sensa Romagna racefiets in ontvangst mag nemen, maakten we onlangs al bekend. Inmiddels is de volledige prijzenpot opgesteld, compleet met hartslagmeter, helm, wielerkleding, fietspompen en bidons. In totaal zijn er maar liefst 75 prijzen. Reden genoeg dus om jouw eigen wielerploeg samen te stellen!

Klik hier om mee te doen aan het Kokkie Centraal Tourspel. 

Meer foto's