ronald zweers beste voetbalvoorspeller goal centraal

De strijd om de eerste plaats en dus om de trainingstenues van Intersport Schutte bleef spannend tot het einde. Concurrent Roelof Landman uit Zwolle kwam namelijk maar vijf goede voorspellingen tekort om de titel te grijpen. Thomas Kortstee uit Luttenberg werd met 524 goede voorspellingen derde.

Andere topvoorspellers van dit seizoen, die geregeld een Adidasbal van Intersport wonnen, zijn: Paul Veldkamp, Tom Endeman, Mike Spoolder, Yvonne Veldkamp, Mark Alferink, Hans Heering, Alexander Rabèl, Sander Brinkman en Lotje Kemperman.

De winnaar dient contact op te nemen met Intersport Schutte Raalte. Zij zullen dan alle eventuele vragen beantwoorden. Op de site van http://staging2.miteam.adidas.nl/ kan de winnaar zijn eigen tenue ontwerpen en uitzoeken. Dit alles mag uitgeprint en/of gemaild worden naar info@intersportschutte.nl en aan de hand daarvan gaan zij de bestelling plaatsen.

Ook als u geen winnaar bent kunt u deze site gebruiken voor het creëren van uw eigen exclusieve tenue van hoogwaardige kwaliteit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.