rohda versterkt zich met edilson jose coelho

Naast Edilson zullen ook de volgende spelers volgend seizoen deel uit maken van de selectie van Rohda Raalte: Jesper Harmens, Lars van Schooten, Lennart Krijger, Dirk-Jan Klijn Velderman, Aron Wierenga, Jens Veldwachter, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Max Hulsebos, Thom Strijland, Fabian Put, Ruben Tepperik en Max Kiekebosch.

Donderdag return
Rohda Raalte speelt donderdagavond 2 juni in Hengelo de return in de tweede ronde van de nacompetitie om een hoofdklasseplaats tegen de Hvv Tubantia. De ploeg van trainer Frank Tempelman verdedigt een 2-1 voorsprong.

De winnaar van deze tweede ronde speelt aanstaande zondag 5 juni een uitwedstrijd tegen de winnaar van SJC Noordwijk – Fc Boshuizen Leiden in de finale ronde om een plaats in de Hoofdklasse. Zondag 12 juni volgt dan een thuiswedstrijd.

De wedstrijd op Sportpark De Bijenkorf begint om 19:30 uur.

Supportersbus naar Hengelo
Supportersvereniging Rood Geel stelt bij voldoende animo een bus beschikbaar tegen een kleine bijdrage. Voor 7,50 per persoon kun je mee. De entree moet je dan nog wel zelf betalen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar rood-geel@rohdaraalte.nl.

Iedereen wordt om 17:45 uur verwacht op Sportpark Tijenraan, vertrek is uiterlijk om 18:00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.