rohda trainer tempelman verslagenheid is groot

Na zeven jaar op rij in de hoofdklasse was SJC uit Noordwijk uiteindelijk de beul voor de Raaltenaren. Uit werd dus al met ruim verloren, en thuis ging de ploeg van Frank Tempelman opnieuw onderuit (1-3).

“We hebben de huid duur verkocht, maar we kwamen tegen deze ploeg gewoon tekort. Ik denk ook dan SJC in de hoofdklasse niet zal misstaan”, aldus Tempelman.

Ondanks de degradatie, kijkt de trainer toch met trots terug op de periode sinds zijn aanstellen aan het begin van de tweede seizoenshelft. “We hebben goede dingen laten zien en in de laatste fase van de competitie ook goede resultaten behaald.”

En ook in het laatste duel zag de oefenmeester nog enkele lichtpuntjes. “Toen we met tien tegen elf kwamen te staan was ik bang dat het in mekaar zou klappen, maar ook daarin hebben de jongens het goed gedaan.”

Volgens Tempelman, die ook volgend seizoen trainer is bij de rood-gelen, is het nu zaak om de teleurstelling te verwerken. “Het is een hard gelag”, besluit hij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.