rohda raalte versterkt zich met oude bekende en international

Om uiteenlopende redenen ziet Rohda Raalte na dit seizoen een behoorlijk aantal spelers vertrekken. Het gaat hierbij onder meer om vier spelers uit de voorhoede. Het was dan ook zaak om de nodige vervangers te vinden.

Nadat eerder dit seizoen al bekend werd gemaakt dat Strijland (Quick’20), Coelho (FC Zutphen), van Rossum en Kruiper (beiden eigen jeugd) aan de selectie voor volgend seizoen worden toegevoegd, is Rohda Raalte er nu dus in geslaagd twee spelers daar aan toe te voegen.

Djeremy Zandvliet komt terug. De prettige tijd die hij bij Rohda Raalte heeft gehad en de speelwijze hebben hem doen besluiten weer voor onze club te kiezen. Rohda Raalte is blij met zijn keuze en ziet uit naar de hernieuwde en goede samenwerking.

Ronald Gomez is spits van het nationale team van Aruba. Hij komt met zijn vrouw naar Nederland om te studeren en gaat in Zwolle wonen. De club is zeer content met het feit dat hij wil komen voetballen bij Rohda Raalte. In het verleden heeft Ronald onder meer gespeeld bij Jong FC Utrecht. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.