rohda eenvoudig naar laatste finale voor lijfsbehoud

Hoewel Rohda afgelopen zondag nog enige moeite had met eersteklasser Tubantia (2-1), kwam de overwinning donderdag geen moment in gevaar.

De thuisploeg had het eerste half uur iets meer kansen. Vooral uit corners werd de ploeg een aantal keer gevaarlijk. Maar, onder andere dankzij een uitstekende redding van doelman Jens Veldwachter op een kopbal, gescoord werd er niet.

Terwijl beide ploegen zich op leken te maken voor de rust, opende Rohda Raalte in de laatste minuut voor rust de score. Saba Gwedelidze schoot een bal van afstand laag langs de doelman van Tubantia.

Tweede helft
De wedstrijd leek hiermee beslist en dat was ook te zien in het spel van Rohda. Er kwamen meer kansen en dat leidde al snel na rust tot de 0-2 en even later ook de 0-3. Beide keren was het Jelko Wieferink (eigenlijk spits van het vierde elftal) die trefzeker was. Eert een kopbal uit een corner, daarna een simpele intikker op aangeven van Gwedelidze.

Noordwijk
Rohda neemt het in de laatste finale op tegen SJC uit Noordwijk. Zondag speelt de ploeg van trainer Frank Tempelman uit, een week later (op zondag) komt de ploeg naar Raalte en wordt beslist wie er volgend seizoen hoofdklasse speelt.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/sSYg_xYCU0M”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.