rohda degradeert na uitblijven wonder in play off finale

Rohda had moeite met het vroeg druk zetten van de bezoekers. Toen de ploeg al na een half uur spelen met 0-2 achter stond, leek het lot bezegeld.

Terwijl veel Rohda-supporters het sportpark al verlaten hadden of de kantine hadden opgezocht, bracht Lars van Schooten vlak voor rust de spanning terug met een prachtig doelpunt.

Rood
Ondanks twee wissels in de rust, was Rohda niet bij machte om de achterstand in het tweede bedrijf om te buigen. Toen één van die invallers, Jeffrey de Visscher, 25 minuten na zijn invalbeurt ook nog eens de rode kaart zag, was het definitief gespeeld.

Onweer
De enige spanning die nog aanwezig was, zat in de lucht. Daar pakten donkere wolken zich samen en het begon flink te regenen. In de 75e minuut werd de wedstrijd zelfs een half uur stilgelegd wegens onweer.

Het laatste kwartier was een ‘moetje’ door de Raaltenaren. Er werd nog één keer gescoord, maar dat was niet de gelijkmaker. SJC maakte de 1-3 en was klaar voor een groot feest. Die ploeg promoveert namelijk naar de hoofdklasse, terwijl Rohda volgend seizoen een stap terug moet doen.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/0PI6OVe6Ci4″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.