rick de badkamer van gea

Het wachten was op de installateur. Mijn vriendin en ik kochten onlangs een huis waarvan we de badkamer willen verbouwen. En om een juiste offerte uit te kunnen brengen, wilde de installateur de situatie natuurlijk even bekijken. Dus maakte ik een afspraak met Gea, de huidige bewoonster.

Mijn vriendin vond dat ik wel even alleen kon gaan. Vond ik zelf ook wel. De installateur wilde alleen maar even kort kijken en wat maten opnemen. Het zou hooguit een kwartiertje duren. Alleen jammer dat meneer in de file stond. Dus zat ik daar met Gea. Een vrouw van achterin de vijftig, die nog niet zo lang geleden door haar man was verlaten.

Het gekke van Gea, is dat ze continu de behoefte heeft om bij ons haar hart te luchten. Deze keer was dat niet anders. ‘Weet je Rick, het is toch verschrikkelijk, zesendertig jaar huwelijk, maar ik herken hem gewoon niet meer. Hij was hier laatst nog hè, mijn ex-man, en ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen, ik ben toch nog een keer met hem naar bed geweest. Weet je zeker dat je niets wil drinken?’

Godzijdank kwam daar ineens een klusbusje voorrijden. Snel rende ik naar de voordeur van het huis dat officieel nog niet eens van mij is. Nooit gedacht dat ik ooit zo blij zou zijn om een installateur te zien. ‘Goed dat je er bent Jan’, zei ik. En ik veegde het zweet van mijn voorhoofd. ‘Laten we snel naar de badkamer gaan.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.