rianne van den berg nieuwe directeur ggd ijsselland

Rianne van den Berg wordt op 23 juni benoemd tot directeur Publieke gezondheid (DPG). In die hoedanigheid is ze zowel verantwoordelijk voor GGD IJsselland als voor de Geneeskundige Hulpverlening bij ongevallen en rampen (GHOR) in IJsselland (onderdeel van de Veiligheidsregio IJsselland).

Rianne van den Berg is momenteel werkzaam als gemeentesecretaris van de gemeente Alblasserdam en is coördinerend gemeentesecretaris binnen de Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid. In het verleden is zij werkzaam geweest als directeur in onder andere de gemeente Barendrecht en van het instituut Financieel management van de Hogeschool van Rotterdam. Daarnaast is zij enkele maanden interim directeur geweest van Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

Bestuursvoorzitter Ed Anker: “Wij hebben in Rianne van den Berg een ervaren en daadkrachtig directeur gevonden met gevoel voor zowel bestuurlijke als menselijke verhoudingen”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.