rens turk keert terug bij rtv raalte

Het bestuur van RTV Raalte heeft voorafgaand aan het weekend een goed gesprek gevoerd met voormalig hoofdredacteur Rens Turk. Resultaat van dat overleg is dat Rens zijn rentree maakt bij de omroep in de functie van hoofdredacteur Radio.

Ook is afgesproken dat de organisatie op een meer gestructureerde wijze zal worden omgevormd, waarbij van een duidelijke functiescheiding sprake zal zijn. Zo komt er, naast de hoofdredacteur Radio, een hoofdredacteur televisie en afzonderlijke verantwoordelijken voor techniek, ICT en social media. Dat komt volgens de omroep de inzichtelijkheid ten goede en maakt de organisatie minder kwetsbaar.

Gesprekken met vrijwilligers
Met de vrijwilligers zullen op korte termijn gesprekken gevoerd worden over de toekomstige positie binnen de omroep.

Verder is afgesproken dat op zo kort mogelijke termijn enkele technische onvolkomenheden zullen worden opgelost zodat de programmering weer op het vereiste niveau kan worden gebracht.

Het bestuur is ervan overtuigd dat hiermee de recente problemen zijn opgelost. Samen met de vele vrijwilligers zal er gewerkt worden aan het verder uitbouwen van de locale omroep en, daartoe door overheidsmaatregelen gedwongen, de in de nabije toekomst noodzakelijke samenwerking met andere partijen in omroepland gestalte te geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.