redactie onderzoekt matchfixing bij ek poule goal centraal

KiraBV heeft door haar fantastische voorspelling de eerste plek overgenomen van Willie1947. Ze heeft maar liefst 944 punten verzameld en dat zijn er 134 meer dan Willie. Voor een goed voorspelde wedstrijd krijg je 90 punten, nog geen man overboord dus voor alle andere meestervoorspellers. 

Onze man
Onze Man heeft gisteren uiteraard ook naar Frankrijk – Albanië zitten kijken. Waar hij het de vorige keer had over Duitsland als Europees kampioen, kan dat nu gewijzigd worden naar Frankrijk. Het gezegde was namelijk: ‘Een voetbalwedstrijd duurt 90 minuten en aan het eind winnen de Duitsers’. De Fransen kunnen er ook wat van, 2-0 gewonnen van Albanezen in de laatste minuten en ook in de vorige wedstrijd tegen Roemenië wonnen Les Bleus in de laatste minuut. 

Vanmiddag zit hij om 15.00 uur klaar voor Engeland tegen Gareth Bale (Wales). Zal KiraBV weer de beste voorspellingen hebben in de EK-poule van Goal Centraal? Kijk hier voor de tussenstand van de EK-poule. 

Prijzen
Er zijn mooie prijzen te winnen. Jumbo Raalte stelt een minuut gratis winkelen ter beschikking, De Gouverneur geeft elf munten weg (voor de basisspelers van je voetbalteam) en bij Bistro Nostalgie mag je voor twee personen eten (ter waarde van 50 euro).

Ook maak je kans op een vlaai van Limburgia en een cadeaubon ter waarde van 25 euro bij Prins Sport Ommen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.