Home / archiefcentraal / rammstein tribute in de leeren lampe

rammstein tribute in de leeren lampe

Vannstein is een sensationele Rammstein tributeband uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken.

Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich ook goed te vinden. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein.

Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden.

De entree bedraagt 10 euro, dit is inclusief garderobe. De deur is open om 22.00 uur. Entree aan de achterzijde.

Je kunt tijdens de Rocknight gebruikmaken van De Leeren Lampe taxiservice. Op www.deleerenlampe.nl vind je alle tijden en opstapplaatsen. Voor slechts 5 euro per persoon kun je gebruikmaken van de taxiservice. Je dient wel voor zaterdagavond 20.00 uur te reserveren via 0572 – 355 855 of info@deleerenlampe.nl.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.