raaltenaar diederik evers nieuwe uitbater spekschate

Evers neemt het stokje over van, Jan Spekschate, die vorig jaar aangaf te stoppen met het café om van zijn pensioen te genieten. Het café is vanaf woensdag 1 juni zo’n anderhalve maand gesloten om ruimte te maken voor een spectaculair nieuw concept.

Evers
Ras-Raaltenaar Evers gaat, naast uitbater van Spekschate, ook door met zijn bedrijf E-vers (onder andere catering, horecadienstverlening en onderwijs. 

Als zoon van een drogist heeft Evers het ondernemersbloed door de aderen lopen en ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft hij veel ervaring opgedaan in het horecawereldje. In restaurants, cafés, zijn eigen cateringbedrijf en ook als docent.

Nieuw concept
Het is nog iets te vroeg om het nieuwe concept helemaal uit de doeken te doen, maar zeker is wel dat er een grondige metamorfose gaat plaatsvinden. “Het is een mooie aanvulling op de bestaande horeca en dat wordt ook erkend door de firma Korbeld. De eigenaar van het pand is erg blij met deze nieuwe ontwikkeling”, klinkt het tevreden.

Wat we al vast kunnen onthullen, is dat de horecagelegenheid verder gaat als een locatie voor de fijnproever, zowel qua eten als qua drinken. Niet hoogdravend culinair, wel toegankelijk, verrassend en vooral ook vers. “In algemene zin kunnen we zeggen dat iedereen – jong en oud – hier goesting krijgt”, hult Evers zich nog enigszins in nevelen.

De metamorfose van voormalig café Spekschate is te volgen via de Facebookpagina van E-vers. Daar wordt ter zijner tijd ook de openingsdatum bekend gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.