raad neemt meer tijd voor onderzoek stortgat

Eind april besloot de gemeenteraad dat er een raadsonderzoek zou worden ingesteld naar de zaak. Uitgangspunt was dat de definitieve vragen, waar het onderzoek een antwoord op moet geven, eind juni vastgesteld konden worden.

Naast de raadsfracties hebben ook inwoners vragen aangeleverd voor het onderzoek. De voorbereidingscommissie vindt het belangrijk om de onderzoeksopzet en de daarbij behorende vragen te bespreken in een raadpleinsessie, zodat ook daar inspraak op mogelijk is. Dat doet recht aan de rol van inwoners in het voortraject.

Omdat is gebleken dat het niet mogelijk is de onderzoeksopzet in de raadpleinsessie van 13 juni te behandelen, is besloten dit door te schuiven naar een later moment, na de zomervakantie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.