pvda vier miljoen voor biologische landbouw in overijssel

Uit de jaarrekening van de provincie Overijssel blijkt volgens de PvDA dat een forse hoeveelheid geld bedoeld voor verduurzaming van de landbouw in 2015 niet is besteed. De PvdA vindt dat jammer. “Het gaat niet best met de Nederlandse landbouw,” zegt Wissink. “Omschakeling naar biologisch kan veel van onze boeren nieuw perspectief geven.”

De PvdA wil dat meer boeren in Overijssel biologisch gaan produceren. “De markt schreeuwt om meer biologische melk en vlees,” stelt Wissink. “En voor het Overijsselse landschap zou het een enorme verbetering zijn. Meer weidevogels, meer bijen, meer blije koeien in de wei. Wie wil dat nu niet?”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.