Home / archiefcentraal / pvda olst wijhe wil meer weten over maaibeleid na kap beschemde planten

pvda olst wijhe wil meer weten over maaibeleid na kap beschemde planten

Naast de gemeente worden ook Rijkswaterstaat, Provincie en Waterschap genoemd als verantwoordelijken voor het maaibeleid. De PvdA wil weten waar de verantwoordelijkheid ligt van de gemeente en waar van de andere partijen indien er weer een overtreding wordt geconstateerd.

Ook wil de partij weten welke maatregelen er getroffen zijn om een nieuwe overtreding te voorkomen en of een eventuele dwangmaatregel (boete) kan worden verhaald op de aannemer. Als dat niet kan, dan wil de PvdA weten of de voorwaarde alsnog kan worden opgenomen in het contract.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.