pvda olst wijhe wil meer weten over maaibeleid na kap beschemde planten

Naast de gemeente worden ook Rijkswaterstaat, Provincie en Waterschap genoemd als verantwoordelijken voor het maaibeleid. De PvdA wil weten waar de verantwoordelijkheid ligt van de gemeente en waar van de andere partijen indien er weer een overtreding wordt geconstateerd.

Ook wil de partij weten welke maatregelen er getroffen zijn om een nieuwe overtreding te voorkomen en of een eventuele dwangmaatregel (boete) kan worden verhaald op de aannemer. Als dat niet kan, dan wil de PvdA weten of de voorwaarde alsnog kan worden opgenomen in het contract.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.