Home / archiefcentraal / prijswinnaars raalte gezond op 29 juni bekend

prijswinnaars raalte gezond op 29 juni bekend

De afgelopen tijd zijn leuke, gezonde ideeën ingezonden door inwoners, organisaties en verenigingen uit de gemeente Raalte. Van alle inzendingen zijn elf ideeën door naar de finale van de gezondheidsverkiezing 2016. Uit die elf inzendingen kiest de jury van Raalte Gezond – bestaande uit allerlei partners uit de gemeente – de drie prijswinnaars.

Voor de prijsuitreiking is een bijzondere locatie in de gemeente Raalte geregeld, waar ‘gezondheid’ centraal staat. Zorgboerderij Zuz & Zo stelt zijn locatie voor deze avond beschikbaar. Wethouder Gosse Hiemstra maakt de winnaars bekend.

De uitreiking begint om 19.15 uur. De boerderij zit aan de Nieuwe Wetering 1 in Lierderholthuis.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.