pompdagen presenteert programma tijdens pre party

Stichting Heija Heino zal deze middag aan de liefhebbers, vrijwilligers en aan de pers het programma kenbaar maken. “Natuurlijk staan de vaste Pompdagenonderdelen ook weer op het programma, maar speciaal voor de 30ste editie komen we toch met een paar mooie primeurs”, vertelt voorzitter Hans Egelie enthousiast.

“We hebben in de april editie van hoezoheino al laten doorschemeren dat we werken aan een 30-urige marathon met onderdelen uit het verleden zoals Paalzitten, Breimarathon, Dogs on the catwalk, Boerendag en de Historische optocht. We voegen daarnaast nog een aantal nieuwe activiteiten aan toe. Welke verklap ik nog niet”, grapt Egelie.

Na de officiële bekendmaking is er gelegenheid om lekker een drankje te doen en te genieten van live muziek. Iedereen is van harte welkom op de programmapresentatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.