Home / archiefcentraal / poll een ziekenhuis moet rookvrij zijn

poll een ziekenhuis moet rookvrij zijn

Vanaf 1 juli wil de Saxenburgh Groep volledig rookvrij zijn. Een bijzonder initiatief, dat volgens zorgmanager Wim Jaspers een voorbeeld zou moeten zijn voor andere werkgevers in de regio.

De vraag is echter of andere organisaties eenzelfde aanpak willen en durven te hanteren. Navraag bij het Deventer Ziekenhuis en Isala in Zwolle leert namelijk dat het bij beide ziekenhuizen voorlopig niet zo’n vaart zal lopen. “Helemaal verbieden is lastig na te leven en past niet in ons gastvrijheidsbeleid”, zegt de woordvoerder van het Deventer Ziekenhuis.

Dat leverde bij ons de stelling op voor de poll van deze week. Die luidt namelijk: ‘Ziekenhuizen moeten volledig rookvrij zijn’. Laat ons weten hoe jij hierover denkt door te stemmen op deze site.

Concurrentie
Afgelopen week stond de poll in het teken van concurrentie tussen horeca en gesubsidieerde instellingen als cultuurhuizen. ‘De horeca moet meer beschermd worden tegen concurrentie van gesubsidieerde instellingen’, stelden we. Daar bleken velen het mee eens.

De horeca moet meer beschermd worden tegen concurrentie van gesubsidieerde instellingen
Eens: 71,4%
Oneens: 28,6%

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.