philippe sandler tekent contract bij pec zwolle

Sandler is na Anass Achahbar, Calvin Verdonk (huurbasis) en Ted van de Pavert alweer de vierde zomerse aanwinst.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is zeer te spreken over de komst van Sandler: “Philippe is een talentvolle speler, met veel potentie. Hij is voetballend gezien sterk en PEC Zwolle geeft hem graag de mogelijkheid om uit te zoeken wat zijn plafond is. In Zwolle krijgt hij de tijd om zich verder te ontwikkelen. We zijn blij dat hij bij onze hoofdselectie aansluit.”

Nieuwe derde doelman
Hauptmeijer, die de vorige jaren in de PEC Zwolle voetbalacademie actief was, wordt derde doelman achter Mickey van der Hart en Kevin Begois. Hij neemt de plaats in van Boy de Jong, die aan het einde van het afgelopen seizoen uit Zwolle vertrok.

Technisch directeur Gerard Nijkamp: “Mike heeft gedurende de afgelopen seizoenen laten zien dat hij een talentvolle keeper is. Het is mooi dat er wederom een speler de overstap maakt van de PEC Zwolle voetbalacademie naar het eerste elftal. De komende periode krijgt hij de kans om zich bij de hoofdselectie verder te ontwikkelen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.