pensionado onder moeders paraplu

Al snel vonden we het door ons uitgekozen exemplaar en legden alles met de verkoper vast. We hadden nog tijd over en besloten om te gaan kijken naar grote bloembakken voor het nieuwe terras. De bloembakken van 1 meter breed werden met veel moeite door mijn lief in het winkelwagentje gelegd. Bij de auto aangekomen, werden we gestraft voor zoveel koopzucht. Vier kolossale bakken zouden nooit in de bolide van mijn lief passen. Maar…mijn lief denkt in oplossingen dus lukte het op zijn manier wel. Hij ging op de bijrijdersstoel zitten met een grote bloembak op zijn schoot. Ik moest zijn deur dichtgooien en zelf achter het stuur gaan zitten. Elke keer moest hij de bak optillen, zodat ik telkens het schakelapparaat kon bedienen. Het was een selfie waard geweest, maar de telefoon konden wij tijdens het rijden niet tevoorschijn halen.

De bloembakken werden op de goede plek gezet en twee dagen later werd de parasol om 7 uur ’s morgens bezorgd. Mijn lief heeft drie linkerhanden en een technische tekening lezen is niet zijn hobby. Uiteindelijk stond om 12 uur ’s middags de parasol in volle glorie op de juiste plek.

Jammer, dat het toen net begon te regenen.

Johanna van den Berg
Uit het leven van een pensionado

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.