Home / archiefcentraal / overweldigende belangstelling voor lemelerveldse tuinen

overweldigende belangstelling voor lemelerveldse tuinen

Het was zaterdagochtend al vroeg een drukte van jewelste in de verschillende opengestelde tuinen. Mede door het goede weer waren veel bezoekers op de fiets gestapt voor de speciaal uitgezette routelangs de veertien tuinen.

Diversiteit
Het aanbod was zeer divers, qua grootte en aanleg, in en rond Lemelerveld. Er viel veel te genieten; van mooie zichtlijnen, verrassende borders en hoekjes, tot een boomgaard met geitenweide. Het viel dan ook nog niet mee om alle tuinen in één dag te bezoeken.

De stroom bezoekers kwam ook zondag weer vroeg op gang en men liet zich niet weerhouden door die ene bui. Mooie plekken genoeg om te schuilen bij een kopje koffie of thee.

Ook de bloemstukken gemaakt door de Raad van Kerken in de mooie oude parktuin bij de RK kerk met als thema ‘Een kleurrijk geheel’ werden veelvuldig bekeken.

Toeristen
De tuineigenaren hebben genoten van alle belangstelling. De mensen kwamen van heinde en ver. Hieronder waren er veel toeristen die in de omgeving op de verschillende campings verbleven. De deelnemers werden geroemd om hun creativiteit en gastvrijheid en de organisatie voor de mooie route en het boekje, gesponsord door Tuin Ton Alferink .

Vol met nieuwe ideeën voor eigen tuin keerde men huiswaarts. De organisatie en deelnemers kunnen trots en tevreden terugkijken op zo’n prachtig weekend.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.