ouderwetse gezelligheid zorgt voor een geslaagd haarles feest

Het Haarles Feest werd dit jaar op donderdag afgetrapt met de spelshow ‘Eigen haard is goud waard’. Tijdens deze spelshow maakten alle Haarlenaren kans op mooie prijzen op basis van een lot welke werd gekoppeld aan het adres. Op vrijdagavond werd traditiegetrouw de kennis van de bezoekers van het Haarles Feest getest met de pubquiz. De organisatie geeft aan dat zij met 66 deelnemende teams een record aantal deelnemers heeft mogen ontvangen.

Na afloop van de pubquiz was het tijd voor de Haarlese gelegenheidsformatie ‘Kapitein Høk’ om de feesttent op zijn kop te zetten met ruim een uur aan Normaal covers. Het rondvliegende bier en stro, de ontblote torso’s van verscheidene mannen en het massale meezingen van het overgrote deel van de bezoekers bevestigde dat dit gelukt was.

De zaterdagochtend stond in het teken van een gezellige kindervoorstelling waarna de eerste feestgangers van de avond daarvoor zich rond het middaguur verzamelden voor het Beach Volleybal Toernooi. Zichtbaar aangeslagen, maar met frisse moed, streden de verschillende teams ook dit jaar weer om de ‘Gouden Droadnagel-bokaal’. De daaropvolgende zaterdagavond was met de muzikale invulling van de band ‘Guilty six’ wederom een succes waarbij de bezoekersaantallen van voorgaande jaren geëvenaard werden.

Waar de zondagochtend wordt gedomineerd door de sportieve mountainbiker, ontpopt de zondagmiddag van het Haarles Feest zich als een echte familiedag. Waar de jeugd zich prima vermaakt op de kermis, weet de oudere jeugd zich prima te vermaken in de zon op het terras. Hiernaast bracht de zondagmiddag ook veel enthousiaste kijkers voor de verschillende demonstraties op de been.

De organisatie van het Haarles Feest benadrukt dat deze editie mede geslaagd is door de geweldige inzet van al haar vrijwilligers, sponsoren en bezoekers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.