opbrengst erfhuus pompdagen naar strijd van salland

“We zoeken vooral unieke en bijzondere goederen, de echte mooie klappers! Deze goederen zijn van harte welkom, mits ze in goede staat zijn en werken”, vertelt Joan Karin van Dam namens de organisatie. “Ook dit jaar zitten we ruim voor de Pompdagen al weer goed vol. Maar er is nog een aantal kavels beschikbaar die wij graag invullen met ludieke, speciale kavels.”

Zoals het publiek gewend is, doet de organisatie van het Erfhuus er ook dit jaar weer alles aan doen om een mooie opbrengst te schenken aan een plaatselijk goed doel. Joan Karin: “In het jubileumjaar van de Pompdagen zetten we samen de schouders onder de Strijd van Salland, het goede doel tegen kanker. Met de inbreng van een mooie kavel, helpen mensen dit goede doel te ondersteunen.”

Heb je een ludieke kavel of bijzonder goed te veilen? Laat het weten via keurmeester Hans Lozeman (06-25036749). Tot eind juni is inbreng mogelijk.

Over het Erfhuus
Het Erfhuus is een veiling tijdens de Heinose Pompdagen die op vrijdag 19 augustus 2016 van 13.30 uur tot 17.00 uur in de Hof van Rakhorst wordt gehouden. Van 12.30 uur tot 13.30 uur is het die dag mogelijk om de te veilen goederen te bezichtigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.