Home / archiefcentraal / olstenaar 30 gewond gevonden in auto in vlissingen

olstenaar 30 gewond gevonden in auto in vlissingen

De politiemeldkamer kreeg rond 3.30 uur een melding van een gewonde man in een auto. De agenten troffen de auto aan. Hij was enigszins aanspreekbaar en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hij heeft nog geen verklaring kunnen afleggen.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de verwondingen bij de man. Zo is een sporenonderzoek ingesteld in een woning aan de Callandstraat in Vlissingen. Ook is de personenauto, waarin het slachtoffer werd aangetroffen, in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld. Een tweede personenauto, die bij het incident betrokken is en bij het politiebureau aan de Breestraat stond, is onderzocht.

De politie heeft van enkele mensen een verklaring opgenomen. Hoewel nog niet helemaal duidelijk is hoe de man gewond is geraakt, gaat de politie vooralsnog niet uit van een misdrijf.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.